Köpvillkor & leveransvillkor

Leverans

Alla leveranser sker normalt med svenska Posten och utförs i enlighet med deras gällande regler för respektive fraktsätt. Leveranstiden är i normala fall 1–3 vardagar. Om leveransen av någon anledning försenas så blir du alltid informerad om det via e-post. Vid utsålda varor kommer du meddelas direkt och din betalning återbetalas av oss.
Vi har 3 Olika val av frakt där ni själva får välja vilket ni vill ha.
  1. Hämta själv.
  2. Blått paket. Något billigare men vi tar inte ansvar för förlorat paket eller skadat paket. Vi är medvetna om att posten slavar rätt ordentligt med dessa.
  3. Frakt baserat på vikt är de vi rekommenderar och det är även spårbart så ni kan se vart paketen befinner sig osv.

 

Returer

Returer sker på din egna bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.Kontakta oss för ytterligare information.
Ångerrätten
Enligt distansavtalslagen har du som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. Ångerrätten ger dig möjlighet att utan några förpliktelser från din sida returnera varan. Full återbetalning gäller endast då varan är oanvänd och har en obruten förpackning. Denna rätt täcker ej transportkostnaderna som uppstår vid returen av varan. Om du vill utnyttja ångerrätten så kontakta support@vikingenjos.se
Gäller inte E-juice Essens/Aromer , coils och engångs e cigaretter

Ej uthämtat paket

 

Om du inte hämtar ut ditt paket hos ditt postombud inom liggetiden (14 dagar) debiteras du en frakt- och administrationsavgift på 250kronor.
Garanti
Det är alltid garanti på de produkter du köper (30 dagar). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller vid handhavande fel. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Ansvaret för att försändelsen når oss ligger på dig som kund. Kontakta oss för ytterligare information.

Loggning och lagring av kunduppgifter

Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi ska kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus.
Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.

Cleromizer/förångare/catomizer

Cleromizer/förångare/catomizer är en förbruknings artikel.Garantin täcker endast fel på ny
Cleromizer. Sprickor och läckage som uppkommit efter användning täcks inte av garantin.
Var försiktig med cleromizern slag och stötar orsakar lätt skador som ger läckage och andra problem.
Förvara inte din elcigg i byxfickan eller andra platser där det utsätts för brytningar detta kan förstöra
Både batteri och Cleromizer